Fiets-reis.nl

Ride Along

Wie zijn Wij...?

Welkom op onze Fiets-reis.nl pagina... Vol met leuke reis verhalen, Tips & Tricks en een inkijk in ons 'fiets leventje'.... In 2009 hebben Sonja Pastoor en Hans Eric Kroesen besloten een onderneming te starten op het gebied van wielrennen, mountainbiken en fietsreizen. En met succes inmiddels is de web shop www.bikeandtravel.nl uitgegroeid tot een grote aanbieder van wielerkleding, racefietsen, mountainbikes en wieler-accessoires. De webshop heeft inmiddels 20.000 klanten in binnen en buitenland.

Winkel in Losser

Drie jaar na de oprichting van de web shop www.bikeandtravel.nl werd al snel duidelijk dat de offline markt bedient moest worden met een fysieke winkel. Er is veel behoefte aan het feit dat klanten en gasten van ons langs willen komen om te passen en ervaren hoe wielerkleding moet zitten. Nu kunnen we klanten uit het hele land ontvangen in onze winkel in Losser (Twente). In de winkel hebben we de hele collectie van Castell, Assos, Ale en Rogelli beschikbaar, super dat klanten ook naar onze winkel kunnen komen. Na uitvoerig passen, het juiste advies verlaten onze klanten de winkel met nieuwe fietskleding.

Veel wielrennen en Mountainbiken

We fietsen zelf veel (dat vinden we zelf althans) z'n 12.000 km in het jaar... We gebruiken onze 'eigen' wielerkleding en materialen, deze kunnen we dan goed testen en gebruiken om vervolgens onze klanten optimaal te kunnen adviseren, online of offline... We krijgen dan ook een goed beeld van wat onze klanten nodig hebben, hier kunnen we ons goed onderscheiden ten opzichten van onze collega's, persoonlijke aandacht en ervaring, daar gaat het om.

Als we vrije tijd hebben (vakantie) zoeken we die vaak in gebieden waar je goed kan wielrennen en mountainbiken, onze vakanties zijn altijd actief... Mooie fietsbestemmingen waar we geweest zijn zijn bijvoorbeeld: Mont Ventoux, Alpe D'huez, Sella Ronda, Vogezen, Ardennen, Stelvio, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca, Eifel en Sauerland. Kortom veel bestemming in Europa hebben we al gehad. Over deze avonturen schrijven we op deze site, laten we onze ervaring weten en geven we Tips en Tricks.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram